Mađioničar Josip

Slobodni smo Vam ponuditi našu mađioničarsku predstavu !

Već dugi niz godina bavim se izvođenjem mađioničarskih programa diljem Hrvatske. Moji programi obiluju smijehom i veseljem po potrebi su prilagođeni  publici svih uzrasta. Dugogodišnje iskustvo u zabavljačkim disciplinama i izuzetno široko znanje u domeni iluzionizma pruža nam mogućnost prilagodbe različitim tematikama i prigodama. Uz odgovarajući budžet i dovoljan vremenski odmak prije samog događaja možemo kreirati gotovo sve što Vi ili Vaš klijent poželi.
U dogovoru s Vama i klijentom odabiremo temu i po temi kreiramo najspektakularniji program. Ono što nas čini različitim od drugih zabavljačkih disciplina upravo je iluzionizam!
Sa velikom predanosti prema ovoj tisućljetnoj umjetnosti se prilagođavamo prema posljednjim svjetskim dostignućima u području iluzionizma.

Moj iluzionistički nastup puno je više od klasične mađioničarske predstave.
Nastup je izgrađen od niza performansa sa spektakularnom radnjom koju je jednostavno za pratiti... Ukoliko želite poseban event protkan elegancijom, profinjenosti, diskretnim i kulturnim humorom te nezaboravnom zabavom, iluzionizam je Vaš izbor! Predstave prezentiraju rad iluzioniste i njegove pomoćnice, te po Vašoj želji uključuju i nastup domaćih životinja (zečevi i golubovi). Predstave se izvode uz vrhunsku tehničku opremu (razglas, svjetlosni i drugi efekti, itd).

Tijekom četvrt stoljeća rada dobili smo niz pohvala i preporuka stručnih osoba.
Više od 1000 zadovoljnih poslovnih partnera, više od 200 novinskih članaka o našemu radu, više od 100 TV-e gostovanja su garancija kvalitete našega programa!!!

Puno čarobnih pozdrava !